Diensten

Wat doen wij?

Onze diensten

Visie, innovatie en strategisch denken. Dat is wat ons anders dan anderen maakt. Geen machine is het zelfde en ook nooit voor 100% naar de wens daarom ook de naam Customs. Custom wil zeggen niet standaard en dat zijn wij ook niet daarom kunt u bij ons terecht voor reparatie en verbouw van uw machine en materieel. Dit om een optimale werking van uw machine park te kunnen krijgen. Maar ook voor onderhoud en service bent u bij HR Customs op het juiste adres. HR Customs leverd zelfs een 24/7 service om altijd van u machine en materieel gebruikt te kunnen maken.

Restauratie

Restaureren is ons aangeboren van een klassieker of oldtimer gaat ons hart sneller kloppen of het nou een trekker of auto is om van niets weer iets te kunnen maken is het mooiste wat er is.

24/7 Service

Voor onderhoud van groot tot klein kan u bij ons terecht.Wij zijn gespecialiseerd om onderhoud bij u op locatie te komen uitvoeren met ons daarvoor ingerichte serviceauto`s.

Technische kennis

We combineren jarenlange ervaring in hydrauliek, elektrotechniek, pneumatiek en aandrijftechniek en bundelen dit tot 1 kennis database waarvan wij u mee van dienst kunnen zijn.

1-op-1 support

Iedereen kan een plan maken - wij willen u helpen het uit te voeren. Daarom staan we altijd voor u klaar met het advies op maat of ter ondersteuning wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar.