Argos oil

Smeermiddelen

ARgos oil

Argos is een Nederlands tankstation en smeermiddelen merk, onderdeel van het Zwitserse bedrijf VARO. Deze toonaangevende oliemaatschappij is actief op het gebied van raffinage, opslag en distributie van olieproducten in Noordwest-Europa. In haar raffinaderijen in Beieren (Duitsland) en Cressier (Zwitserland) destilleert VARO benzine, diesel en stookolie uit ruwe olie. Daarna verzorgt VARO het transport, de opslag en de distributie van deze producten naar haar klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Ondanks haar sterke positie in de West-Europese energiemarkt, gelooft VARO sterk in de kracht van regionaal actieve bedrijven en de directe aanwezigheid die zij hebben in hun werkgebied.

Wat leveren we?

producten

De diversiteit is groot in soorten oliën en vetten maar wat niet iedereen weet is dat we ook smeermiddelen voor food grade producten leveren en spuitbussen en andere speciale en onderhoudsproducten. De producten van Argos zijn in diversen formaten verkrijgbaar van 1 liter verpakkingen tot 210 liter verpakkingen boven de 210 liter word er veelal in bulk geleverd.

Bij ons kunt u terecht voor een passend advies in welke branche dan ook, voor elke branche kunnen wij de juiste oliën leveren voor u. Doordat onze organisatie klein is kunnen wij snel reageren en u een scherpe prijs geven voor de juiste producten. Voor vragen kunt u bij ons altijd terecht per mail of telefoon.​

Whispering Giant

Wie zijn wij?

Sponsoring

Argos Oil is hoofdsponser van de Whispering Giant en distributeur van aardolieproducten. Argos biedt meer dan 160 verschillende oliën. Daarmee heeft Argos een smeermiddel voor vrijwel elke klus en elke machine, in welke sector die ook actief is. De smeermiddelen van Argos zijn stuk voor stuk ontwikkeld om machines onder alle omstandigheden optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om binnen- of buitenwerk, te water of op het land.